Haapajärven Kumikeskus Ky toimii Haapajärvellä

Haapajärven Kumikeskus Ky tarjoaa kaikki rengaspalvelut Haapajärveltä käsin. Olemme erikoistuneet renkaiden myyntiin, rengaskorjauksiin, asennuksiin, renkaan vaihtoihin ja tasapainotuksiin sekä muihin rengastöihin. Toimipisteemme sijaitsee Haapajärvellä, mutta palvelemme kaikkia lähikuntien asiakkaita.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Haapajärven Kumikeskus Ky
Kolakatu 18
85800 HAAPAJÄRVI

Y-tunnus: 06739025
Puh: 08 762 093

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Haapajärven Kumikeskus Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Haapajärven Kumikeskus Ky

Kolakatu 18

85800 HAAPAJÄRVI

y-tunnus 0673902-5

puh.08 762 093

haapajarvenkumikeskus@pp.inet.fi

www.kumikeskus.fi

   Aukioloajat:

   Ark.7.00-17.00

   la.8.00-12.00 huhtikuussa

  

   Lakutustietomme

   Verkkolaskut

   Verkkolaskuosoite: 003706739025

   Välittäjä: Maventa

   Välittäjätunnus: 003721291126

   Välittäjätunnus pankkiverkosta

   lähetettäessä: DABAFIHH

 

   Paperilaskut osoitteeseen:

   Haapajärven Kumikeskus Ky

   06739025

   PL 100

   80020 Kollector Scan

 

   Tahän laskuosoitteeseen ei muuta postia

   kuin laskut.

 

   Kirjeenvaihdon,tiedotteiden ja

   markkinointimateriaalin

   postiosoite on:

   Haapajärven Kumikeskus Ky

   Kolakatu 18

   85800 Haapajärvi

   

  

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa